Effektiv privatflytning i hele landet

Universal Flytteforretning A/S er et landsdækkende flyttefirma, med hovedkontor i Vejle. Vi tilbyder alle former for privatflytning i ind- og udland.

Som en af de største danske leverandører inden for privatflytning, kan vi imødekomme store såvel som små udfordringer. Drejer det sig om et større antal kvadratmeter når du skal flytte, er det en god ide at aftale en forudgående afklaringssamtale med os. Hvis du har en hasteopgave på din privatflytning, finder vi også en løsning på dette.

Hos Universal Flytteforretning A/S møder du engagerede medarbejdere, der hjælper dig igennem den forestående flytning på bedst mulig måde. Vi prioriterer vores kunders tilfredshed, og bestræber os på at levere den bedste oplevelse for dig – fra vi modtager din forespørgsel til den leverede ydelse.

Forespørgsel

Tilbud

Flytning

Vi er altid inden for rækkevidde til at servicere dig. Ring ind til vores telefon på tlf. nr.: +45 75 84 33 11 eller send en mail til info@universalflyt.dk.

God service og kvalitet behøver ikke koste en formue. Søger du billige flyttefirmaer i Danmark, hvad enten det er et flyttefirma på SjællandSønderjylland, Jylland, Nordjylland, Fyn, Bornholm eller Færøerne, står Universal Flytteforretning A/S til rådighed. Vi garanterer Danmarks bedste og skarpeste priser på privatflytning.

Gratis flyttekasser

Bestiller du en privatflytning ved os, tilbyder vi altid gratis udlån af vores flyttekasser, som er solide og af høj kvalitet.

Vi tilbyder mange ekstra services:

Hjælp til ned- og udpakning

Hjælp til at stille på plads efter anvisning

Adskillelse, samling og montering af møbler

Ophæng af reoler, billeder, lamper, m.m.

Nedtagning af gardiner, lamper (skal være frakoblet strøm), m.m.

Aftagning af gulvtæpper

Bortskaffelse af inventar eller affald

Slutrengøring

Scroll to Top
universal flyt logo på facade

BLIV RINGET OP

Såfremt du ønsker at blive kontaktet, så udfyld formularen og vi vil ringe dig op.