Flytninger for private

Universal Flytteforretning A/S er et landsdækkende flyttefirma, med hovedkontor i Vejle. Vi tilbyder alle former for flytninger i ind- og udland.

Som en af de største danske leverandører inden for flyttebranchen, kan vi imødekomme selv de helt store udfordringer. Drejer det sig om et større antal kvadratmeter, er det en god ide at aftale en samtale med os. Hvis du har en hasteopgave, finder vi også en løsning på dette.

Hos Universal Flytteforretning A/S møder du engagerede medarbejdere, der hjælper dig igennem den forestående flytning på bedst mulig måde. Vi prioriterer vores kunders tilfredshed, og bestræber os på at levere den bedste oplevelse for dig – fra vi modtager din forespørgsel til den leverede ydelse.

Forespørgsel

Tilbud

Flytning

  • Har du flere spørgsmål?

Vi er altid inden for rækkevidde til at servicere dig. Ring ind til vores telefon på tlf. nr.: +45 75 84 33 11 eller send en mail til info@universalflyt.dk.

God service og kvalitet behøver ikke koste en formue. Søger du billige flyttefirmaer i Danmark, hvad enten det er i Sønderjylland, Jylland, Nordjylland, Fyn, Sjælland, Bornholm eller Færøerne, står Universal Flytteforretning A/S til rådighed. Vi garanterer Danmarks bedste og skarpeste priser på flytning.

Gratis flyttekasser

Bestiller du en flytning ved os, tilbyder vi altid gratis udlån af vores flyttekasser, som er solide og af høj kvalitet.

Vi tilbyder mange ekstra services:

Hjælp til ned- og udpakning

Hjælp til at stille på plads efter anvisning

Adskillelse, samling og montering af møbler

Ophæng af reoler, billeder, lamper, m.m.

Nedtagning af gardiner, lamper (skal være frakoblet strøm), m.m.

Aftagning af gulvtæpper

Bortskaffelse af inventar eller affald

Slutrengøring

Scroll til toppen

BLIV RINGET OP

Såfrem du ønsker at blive kontaktet, så udfyld formularen og vi vil ringe dig op.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.