Flytninger for virksomheder

Skal jeres virksomhed flytte til nye lokaler, kan I med stor fordel benytte jer af Universal Flytteforretning A/S. Vi har stor erfaring med erhvervsflytninger af større erhverv – eks. banker, forsikringsselskaber og industrivirksomheder, og vi har den nødvendige ekspertise på området.

Universal Flytteforretning A/S bistår med koordineringen af det samlede forløb og planlægningen af de praktiske gøremål når din virksomhed skal flyttes.

Vi kan udvikle farveplaner, flyttevejledninger, plantegninger, m.v. Opgaverne kan løses i samarbejde, eller I kan overlade det hele til os. 

Vi kommer gerne ud til et indledende flyttemøde, og hjælper jer med at skabe et overblik over den forestående flytning, så hele processen kommer til at forløbe så effektivt og smertefrit som muligt for både virksomhed såvel som medarbejdere.

Ved enhver flytning vil I blive tildelt en projektleder, der har det store overblik før, under og efter jeres flytning. Desuden tilbyder vi altid gratis udlån af vores flyttekasser, som er solide og af høj kvalitet.

Forespørgsel

Konsulent besøg

Tilbud

Planlægning

Flytning

Vi er altid inden for rækkevidde til at servicere dig. Ring ind til vores telefon på tlf. nr.: +45 75 84 33 11 eller send en mail til info@universalflyt.dk.

God service og kvalitet behøver ikke koste en formue. Søger du et billigt flyttefirma i Danmark, hvad enten det er i Sønderjylland, Jylland, Nordjylland, Fyn, Sjælland, Bornholm eller Færøerne, står Universal Flytteforretning A/S til rådighed. Vi garanterer Danmarks bedste og skarpeste priser på flytning.

Vi tilbyder mange ekstra services:

Hjælp til ned- og udpakning

Hjælp til at stille på plads efter anvisning

Adskillelse, samling og montering af møbler

Nedtagning og opsætning af IT-stationer – herunder opkabling af arbejdsstationer, m.v.

Ophæng af reoler, billeder, whiteboards, lamper, m.m.

Nedtagning af gardiner, lamper (skal være frakoblet strøm), m.m.

Aftagning af gulvtæpper

Bortskaffelse af inventar eller affald – best practice

Slutrengøring

Scroll to Top
universal flyt logo på facade

BLIV RINGET OP

Såfremt du ønsker at blive kontaktet, så udfyld formularen og vi vil ringe dig op.