Maskine- og Produktionsflytning

Maskinflytning for virksomheder

Universal Flytteforretning er gået skridtet videre, og tilbyder nu alt inden for maskinflytning; demontering, flytning, montering og genstart af maskiner og produktionslinjer. Vi har bl.a. specialiseret os i maskinflytning, maskintransport, projektstyring samt udarbejdelse af fix-points i tæt samarbejde med kunden. Dette giver nu virksomheden en unik mulighed for at få udført alle opgaver ifm. flytning, under kun én leverandør. 

På den måde er kunden i trygge og kyndige hænder både før, under og efter flytning – uagtet om du er produktionsvirksomhed med 500 ansatte, eller konsulentvirksomhed med 10 ansatte. For Universal Flytteforretning er ingen opgave for lille eller stor – her er nøgleordet kvalitet. Vi glæder os til at være behjælpelige med jeres næste projekt.

Vi er altid inden for rækkevidde til at servicere dig. Ring ind til vores telefon på tlf. nr.: +45 75 84 33 11 eller send en mail til info@universalflyt.dk.

God service og kvalitet behøver ikke koste en formue. Søger du et billigt flyttefirma i Danmark, hvad enten det er i Sønderjylland, Jylland, Nordjylland, Fyn, Sjælland, Bornholm eller Færøerne, står Universal Flytteforretning A/S til rådighed. Vi garanterer Danmarks bedste og skarpeste priser på flytning.

Vi tilbyder mange ekstra services:

Hjælp til ned- og udpakning

Hjælp til at stille på plads efter anvisning

Adskillelse, samling og montering af møbler

Ophæng af reoler, billeder, whiteboards, lamper, m.m.

Nedtagning af gardiner, lamper (skal være frakoblet strøm), m.m.

Aftagning af gulvtæpper

Bortskaffelse af inventar eller affald

Slutrengøring

Scroll to Top
universal flyt logo på facade

BLIV RINGET OP

Såfremt du ønsker at blive kontaktet, så udfyld formularen og vi vil ringe dig op.