Brian Søgaard

CEO

Lars Krause

COO

Om universal flyt

Universal Flytteforretning A/S er en del af Universalgruppen. Vi blev stiftet i 1991, af familien Søgaard, som Universal Transport- og Flytteforretning. Det er siden hen blevet til en del bibeskæftigelser, der nu har hvert sit selskab, stadig med familien i kernen. I 2017 delte vi os, så transport og flytning blev hvert sit separate foretagende, og hos Universal Flytteforretning A/S har vi nu fuld fokus på alle flytteopgaver.

vores medarbejdere

Vi har udelukkende professionelle flyttefolk, som er effektive, omhyggelige og servicemindede. Det samme gælder naturligvis vores kontorstab. Vi sørger for, at du får den bedste oplevelse fra start til slut. Ønsker du en opgave udført af en engageret virksomhed, der altid sætter dine behov i centrum, kan du med fordel anvende Universal Flytteforretning A/S. 

Vi lever af vores kunder, og derfor bestræber vi os på at levere den bedste service muligt! Vi foretager løbende tilfredshedsundersøgelser ved at følge op på kundetilfredshed i forhold til den udførte opgave, så vi sikrer os, at alle vores kunder har fået en tryg, professionel og veludført service.

3 personer poserer foran lastbil
Scroll to Top
universal flyt logo på facade

BLIV RINGET OP

Såfremt du ønsker at blive kontaktet, så udfyld formularen og vi vil ringe dig op.