Forespørgsel

Tilbud

Flytning

Forespørgsel

Tilbud

Flytning

Kvalitetsbevidst flyttefirma i Lyngby

Har du brug for et flyttefirma i Lyngby? En flytning er ofte en rigtig stor opgave uanset hvor lang tid du har boet det nuværende sted. Netop derfor vælger mange ofte at få hjælp til sin flytning, så man kan have fokus på andre vigtige ting.

Som flyttefirma i Lyngby hjælper vi til med alt indenfor din flytning. Vi har stor erfaring med flytninger i hele det danske land og derfor også i Lyngby. Denne erfaring kommer dig til gode når du skal have assistance til en flytning i Lyngby. Hos os vil du blive mødt af professionelle flyttemænd der gerne går et ekstra stykke vej for at sikre sig at du er tilfreds med din flytning i Lyngby. I og med at vi har hjulpet private med flytninger i hele landet har vi et kendskab til lokalområdet og ved hvad det kræver når det kommer til flytning i Lyngby.


Som flyttefirma i Lyngby gør vi alt for at du er tilfreds med din flytning. Inden flytningen finder sted sørger vi for at have afstemt 100% hvad der skal gøres. Vi har et yderst kompetent personale der kan klare alle opgaver – store som små. Vi står derfor til rådighed næsten uanset hvad dit behov i forbindelse med flytningen måtte være. Som Flyttefirma Lyngby har vi forskellige typer af vogne der kan klare forskellige behov. Når vi kender flytningens omfang sørger vi altid for at finde den optimale varevogn, så flytningen sker så effektiv som muligt.

Når du skal bruge et flyttefirma i Lyngby pakker vores flyttemænd gerne ned og ud for jer. Vi gør naturligvis dette yderst omhyggeligt og med respekt for jeres ejendele. Har i brug for at vi hjælper jer med ned og udpakning i Lyngby skal i blot sørge for at nævne det.

Vi er altid inden for rækkevidde til at servicere dig. Ring ind til vores telefon på tlf. nr.: +45 75 84 33 11 eller send en mail til info@universalflyt.dk.

God service og kvalitet behøver ikke koste en formue. Søger du efter et billigt men professionelt flyttefirma i Lyngby, står Universal Flytteforretning A/S til rådighed. Vi garanterer Danmarks bedste og skarpeste priser på flytning.

Gratis flyttekasser

Bestiller du en flytning ved os, tilbyder vi altid gratis udlån af vores flyttekasser, som er solide og af høj kvalitet.

Vi tilbyder mange ekstra services:

Hjælp til ned- og udpakning

Hjælp til at stille på plads efter anvisning

Adskillelse, samling og montering af møbler

Ophæng af reoler, billeder, lamper, m.m.

Nedtagning af gardiner, lamper (skal være frakoblet strøm), m.m.

Aftagning af gulvtæpper

Bortskaffelse af inventar eller affald

Slutrengøring

Dit flyttefirma i Lyngby

Universal Flytteforretning A/S er et landsdækkende flyttefirma som har eksisteret siden 1991. Vores hovedkontor ligger Vejle, men vi har også en afdeling i Køge og vi dækker hele landet. Vi flytter desuden ofte for både private og virksomheder.

Har du brug for et professionelt og prisvenligt flyttefirma Lyngby, kan du roligt kontakte os. Vi løfter alle flytteopgaver i ind- og udland og varetager din flytning hurtigt, effektivt og sikkert – uanset størrelsesordenen.

Leder du efter et flyttefirma i Lyngby, hvor du hverken behøves gå på kompromis med prisen eller kvaliteten af det udførte stykke arbejde 
– behøves du ikke lede længere. Kontakt Universal Flytteforretning A/S og få et uforpligtende flyttetilbud allerede i dag.

Vi er en af Danmarks største aktører indenfor flyttebranchen, hvilket betyder at du trygt kan overlade din flytning i Lyngby til os. Vi er repræsenteret i hele landet og varetager hele flytteprocessen for dig. Vi håndterer desuden al slags flytning, hvad end det er privat eller erhverv.

Nem flytning i Lyngby

Vi går op i vores kunders tilfredshed og ønsker at være dit foretrukne valg, når flytningen står for døren. Vi kan løfte større opgaver som påkræver planlægning og koordinering, samt mindre hasteopgaver hvor flytningen skal foretages med kort tidshorisont.  Vi har gjort flytteprocessen simpel og overskuelig for dig som skal bruge et flyttefirma i Lyngby. Du kan derfor kontakte os vedrørende din flytteforespørgsel, vi laver et skræddersyet tilbud til dig, hvorefter flytningen bliver koordineret og varetaget – sikkert og effektivt. Vi er yderst konkurrencedygtige på prisen og bestræber os samtidig på at levere landets bedste service. 

Hos 
Universal Flytteforretning er du altid i trygge hænder. Vores medarbejdere er professionelle og imødekommende – og vil sørge for at din flytning bliver varetaget så effektivt som muligt. Vi prioriterer vores kunders tilfredshed, og bestræber os på at levere den bedste oplevelse for dig – fra vi modtager din forespørgsel til den leverede ydelse.

Priser på flyttefirma i Lyngby

Når vi skal give en pris på din flytteopgave er der utrolig mange faktorer der spiller ind. Vi bestræber os på at sikre en god forventningsafstemning inden vi giver et tilbud og ikke én flytteopgave er ens. Leder du efter en pris på et flyttefirma i Lyngby vil vi derfor anbefale at du bestiller et flyttetilbud hos os. Et flyttetilbud er selvfølgelig 100% gratis og uforpligtende og du vil modtage et flyttetilbud inden for 24 timer. Bestil en pris herunder:

Scroll to Top
universal flyt logo på facade

BLIV RINGET OP

Såfremt du ønsker at blive kontaktet, så udfyld formularen og vi vil ringe dig op.