Forespørgsel

Tilbud

Flytning

Dit flyttefirma i Jylland

Universal Flytteforretning A/S er et landsdækkende flyttefirma som har eksisteret siden 1991. Vores hovedkontor ligger Jylland, men vi dækker hele landet og flytter ofte for både private og virksomheder.

Har du brug for et professionelt og prisvenligt flyttefirma Jylland, kan du roligt kontakte os. Vi løfter alle flytteopgaver i ind- og udland og varetager din flytning hurtigt, effektivt og sikkert – uanset størrelsesordenen.

Leder du efter et flyttefirma i Jylland, hvor du hverken behøves gå på kompromis med prisen eller kvaliteten af det udførte stykke arbejde – behøves du ikke lede længere. Kontakt Universal Flytteforretning A/S og få et uforpligtende flyttetilbud allerede i dag.

Vi er en af Danmarks største aktører indenfor flyttebranchen, hvilket betyder at du trygt kan overlade din flytning i Jylland til os. Vi er repræsenteret i hele landet og varetager hele flytteprocessen for dig. Vi håndterer desuden al slags flytning, hvad end det er privat eller erhverv.

Vi er altid inden for rækkevidde til at servicere dig. Ring ind til vores telefon på tlf. nr.: +45 75 84 33 11 eller send en mail til info@universalflyt.dk.

God service og kvalitet behøver ikke koste en formue. Søger du efter et billigt men professionelt flyttefirma i Jylland, står Universal Flytteforretning A/S til rådighed. Vi garanterer Danmarks bedste og skarpeste priser på flytning.

Gratis flyttekasser

Bestiller du en flytning ved os, tilbyder vi altid gratis udlån af vores flyttekasser, som er solide og af høj kvalitet.

Vi tilbyder mange ekstra services:

Hjælp til ned- og udpakning

Hjælp til at stille på plads efter anvisning

Adskillelse, samling og montering af møbler

Ophæng af reoler, billeder, lamper, m.m.

Nedtagning af gardiner, lamper (skal være frakoblet strøm), m.m.

Aftagning af gulvtæpper

Bortskaffelse af inventar eller affald

Slutrengøring

Effektivt flyttefirma i Jylland

Vi går op i vores kunders tilfredshed og ønsker at være dit foretrukne valg, når flytningen står for døren. Vi kan løfte større opgaver som påkræver planlægning og koordinering, samt mindre hasteopgaver hvor flytningen skal foretages med kort tidshorisont.  Vi har gjort flytteprocessen simpel og overskuelig for dig som skal bruge et flyttefirma i Jylland. Du kan derfor kontakte os vedrørende din flytteforespørgsel, vi laver et skræddersyet tilbud til dig, hvorefter flytningen bliver koordineret og varetaget – sikkert og effektivt. Vi er yderst konkurrencedygtige på prisen og bestræber os samtidig på at levere landets bedste service. 

Hos 
Universal Flytteforretning er du altid i trygge hænder. Vores medarbejdere er professionelle og imødekommende – og vil sørge for at din flytning bliver varetaget så effektivt som muligt. Vi prioriterer vores kunders tilfredshed, og bestræber os på at levere den bedste oplevelse for dig – fra vi modtager din forespørgsel til den leverede ydelse.

Scroll to Top
universal flyt logo på facade

BLIV RINGET OP

Såfremt du ønsker at blive kontaktet, så udfyld formularen og vi vil ringe dig op.