Privat flytning.

Gratis flyttekasser
De fleste flyttefirmaer tilbyder gratis lån af flyttekasser, dette gælder naturligvis også for Universal Flytteforretning A/S og vore kunder.

Bestiller du en flytning ved os, tilbyder vi altid gratis udlån af flyttekasser. Vores kasser er solide og af høj kvalitet.

Hjælp til ned- og udpakning
Hvis du ikke selv er i stand til at hjælpe til ved flytningen, tilbyder vi at pakke dit indbo ned for dig, så det står klar til transporten til den nye adresse.

Vi emballerer dine ting på forsvarlig vis, så det når sikkert frem under transporten. Vi kan også være behjælpelige med at pakke ud, og stille på plads efter anvisninger på den nye adresse hvis det ønskes.

Drejer det sig om et større antal kvadratmeter, er det en god ide at aftale en samtale med os, hvor der medbringes en plantegning.

Opbevaring og lager
I nogle situationer kan der være behov for at få opbevaret sit indbo, det kan være du flytter til et mindre antal kvadratmeter og ikke har plads til det hele, eller det kan være der går en periode inden du kan overtage den nye bolig.

Er du en virksomhed, har du måske brug for ekstra lagerplads. Universal Flytteforretning A/S  tilbyder opmagasinering i sikre og opvarmede lokaler, hvor du til enhver tid kan få adgang dit indbo.

Bestil et flyttetilbud!
Udfyld vores flytteformular det tager kun et par minutter, og du vil indenfor 24 timer modtage et godt flyttetilbud, som selvfølgelig er gratis og uforpligtende.

Brug for en handyman?
I forbindelse med flytninger er der som regel en del praktiske opgaver der skal løses, og hos os har du mulighed for at få hjælp af vores dygtige flyttemænd.

Det kan være opgaver som adskillelse, samling og montering af møbler, ophæng af reoler, billeder, whiteboards, lamper, tavler, ure mv. Vi klarer de fleste opgaver både indendørs og udendørs, og du er altid velkommen til at henvende dig med en konkret forespørgsel.

Hvad koster det?
Universal Flytteforretning A/S flyttepriser er yderst konkurrencedygtige, et velrenommeret og professionelt flyttefirma som os, har priser fra 500,- kr. og opefter pr. time afhængig af størrelsen på flyttevognen, antal flyttemænd samt opgavens omfang. Flyttekasser koster 25,- kr. i depositum, og flyttetæpper koster 50,- kr. i depositum, pengene får du tilbage når emballagen returneres efter brug.

Det er vigtigt du oplyser så mange informationer som overhovedet muligt når du bestiller et tilbud, jo flere detaljer vi kender, des bedre kan vi fastlægge en pris for dig. Universal Flytteforretning A/S tilbyder landsdækkende flytteservice til private, virksomheder og offentlige myndigheder.

God service og kvalitet behøver ikke koste en formue, søger du billige flyttefirmaer i Danmark hvad enten det er i Sønderjylland, Jylland, Nordjylland, Fyn, Sjælland, Bornholm eller Færøerne står Universal Flytteforretning A/S til rådighed. Vi garanterer Danmarks bedste og skarpeste priser på flytning.

Bliv ringet op

Bliv ringet op og få en uforpligtende snak om din flytteopgave. Indtast navn og tlf. herunder.


Få uforpligtende tilbud


Flyttetilbud på

Nuværende adresse*

Din nye adresse*

Hvornår*

Ønsket starttidspunkt*

Flyttes fra

Flyttes til

Bolig areal m2*

Antal flyttekasser*

Antal møbler*

Ønskes nedpakning*

Parkeringsforhold*

Ønskes opbevaring*

Opgavebeskrivelse

Skal udføres for*
PrivatErhvevOffentlig institution

Vedhæft billeder

Jeg accepterer Universal Flytteforretnings betingelser