Om Universal Flytteforretning A/S

Kvalitet, relevans og troværdighed overfor alle kunder!

Universal Flytteforretning A/S udfører opgaver for private, virksomheder og offentlige myndigheder. Opgaverne kan variere, ingen opgaver er for små og ingen opgaver er for store. Vi er leveringsdygtige i alt indenfor flyttebranchen – du beskriver kort hvad du skal bruge, og vi behandler din forespørgsel indenfor 24 timer. Du får altid et konkurrencedygtigt tilbud hos os, hvorefter du frit kan vælge om du vil gøre brug af det.
Vi sørger for at du får den bedste oplevelse fra start til slut. Ønsker du en opgave udført af en professionel virksomhed, der altid sætter dine behov i centrum, kan med fordel anvende Universal Flytteforretning A/S.

Du vil modtage dit gratis tilbud indenfor 24 timer, men der er stor sandsynlighed for at det kommer endnu hurtigere.

Som forbruger er du sikret et relevant og uforpligtende tilbud, på en nem og tidsbesparende måde.

Vi lever af vores kunder, derfor bestræber vi os på at levere den bedste service muligt! Vi foretager løbende tilfredsheds undersøgelser, ved at følge op på kundetilfredshed i forhold til den udførte opgave – så vi sikrer os at alle vores kunder har fået en tryg, professionel og veludført service.

Universal Flytteforretning A/S markedsføres på Google og mange andre medier, der sørger for synlighed på nettet, når forbrugerne leder efter de bedste flyttefirmaer i Danmark.