Vi tilbyder

 

Universal Flytteforretning A/S er et landsdækkende flyttefirma, med hoved domicil i Vejle. Vi tilbyder alle former for flytninger i ind – og udland, samt opbevaring for både private, virksomheder og offentlige instuitioner.

Vi prioriterer vores kunders tilfredshed, og derfor vil vi bestræbe os på at levere den bedste oplevelse for dig – fra vi modtager din forespørgsel til den leverede ydelse.

Universal Flytteforretning A/S er en af de største leverandører indenfor flyttebranchen, både på det nationale og internationale marked, og vi kan derfor imødekomme selv de største udfordringer.

Hos Universal Flytteforretning A/S  møder du engagerede medarbejdere, der hjælper dig igennem den forestående flytning på bedst mulig måde. Med vores indgående kendskab til flyttebranchen, kan vi hurtigt danne os et overblik over situationen, og sørge for en professionel koordinering – også ved større erhvervs flytninger.

Vi er i stand til hurtigt at kunne give dig et tilbud, som kan differentiere sig både på pris og leveringstid – kvaliteten vil der aldrig blive gået på kompromis med! Vi kan som hovedregel behandle din forespørgsel indenfor 24 timer efter den er modtaget.

Universal Flytteforretning A/S ønsker at medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og myndigheder opfatter virksomheden som en miljøbevidst organisation, derfor arbejder vi i henhold til en grøn miljøpolitik.

Hvis du har en hasteopgave finder vi også en løsning på det.

Få mere information om vores priser og ydelser – kontakt kundeservice på tlf.: 75 84 33 11.